Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 9 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.002
ABV:
6.6 %
IBU:
43
EBC:
8
IBU/OG:
0.82
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.150
BEST Vienna salyklas 6.0 0.500
CaraPils 5.0 0.350
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 4.5 74 60
Saaz (Czech) 4.0 20 10
Saaz (Czech) 4.0 14 0
      108  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Belle Saison 12.0 96

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=SG3MXYJ

67C - 90min

Komentarai

  • SkyNaras

    2014 m. Spalio 17 d.
    Kokios būtų rekomendacijos dėl salinimo temperatūrų šiam receptui?
  • SkyNaras

    2014 m. Spalio 17 d.
    Kadangi darysiu su savo Braumaisterio klonu, tai galiu be apribojimu daryti pauzes.
  • SkyNaras

    2014 m. Spalio 17 d.
    ok :)
  • null

    2014 m. Spalio 17 d.
    Carapils pakeisčiau kokiu carahell dėl cukraus nežinau ar verta:) Fazės Baltyminė pauzė ir ~ 67 C.
  • SkyNaras

    2014 m. Spalio 17 d.
    Ech, truputi vėlu jau ką keisti salykluose, o dėl cukraus sugalvosiu ekspromtu :)
Prisijungę aludariai