Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 8 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.010
ABV:
4.3 %
IBU:
25
EBC:
14
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
BEST Melanoidin salyklas 60.0 0.700
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.100
      5.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.0 55 90
Hallertau Mittelfruh 3.0 20 40
Hallertau Mittelfruh 3.0 15 15
KERPENA 3.0 5 10
Hallertau Mittelfruh 3.0 10 5
      105  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M84 Bohemian Lager 8.0 77

Pastabos

64-90MIN
77-TEKINAM
FERMENTACIJA
6DIENOS-10C
5DIENOS-13C
2SAV. 19C
2MĖN-(-2)-(+6)C

Komentarai

  • Zalvarinis

    2015 m. Vasario 8 d.
    Iškeliavo į vonią...
Prisijungę aludariai