Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
81 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 8 d.

Parametrai

OG:
1.077
FG:
1.015
ABV:
8.1 %
IBU:
28
EBC:
35
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale 6.0 2.500
Bazinis salyklas 4.0 1.800
Cukrus 10.0 0.530
BEST Caramel Malt dark I salyklas 105.3 0.200
Amber 50.0 0.150
Special X 400.9 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1202.7 0.050
      5.330

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Pacific Jade (New Zealand) 17.2 11 60
Northern Brewer (German) 10.5 9 60
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3522: Belgian Ardennes 9.0 80

Pastabos

vanduo 14+14, be f.r.
2,76 gr CaCl2, 0,97 CaSO4

64-63C -- 45 min
70-68C -- 35min

75 min virimas
(kita: žr.originalų receptą)

Prisijungę aludariai