Receptas / Gabrėlų Dubbel 2015 (Ruaeboir dubbel edition)
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 8 d.
Parametrai
OG:
1.077
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
8.1 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Tipple Pale Ale | 6.0 | 2.500 | 46.9 | |
Bazinis salyklas | 4.0 | 1.800 | 33.8 | |
Cukrus | 10.0 | 0.530 | 9.9 | |
BEST Caramel Malt dark I salyklas | 105.3 | 0.200 | 3.8 | |
Amber | 50.0 | 0.150 | 2.8 | |
Special X | 400.9 | 0.100 | 1.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1202.7 | 0.050 | 0.9 | |
5.330 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Pacific Jade (New Zealand) | 17.2 | 11 | 60 | |
Northern Brewer (German) | 10.5 | 9 | 60 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3522: Belgian Ardennes | 9.0 | 80 |
Pastabos
vanduo 14+14, be f.r.
2,76 gr CaCl2, 0,97 CaSO4
64-63C -- 45 min
70-68C -- 35min
75 min virimas
(kita: žr.originalų receptą)
2,76 gr CaCl2, 0,97 CaSO4
64-63C -- 45 min
70-68C -- 35min
75 min virimas
(kita: žr.originalų receptą)