Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 29 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 8 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.013
ABV:
5.0 %
IBU:
31
EBC:
12
IBU/OG:
0.61
ryškus apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 2.300
Kvietinis salyklas, šviesus (iš Alutekso) 3.0 0.150
Karamelinis salyklas (iš Alutekso) 220.2 0.050
      2.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 12.0 8 45
Columbus 12.0 8 15
      16  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 6.0 75

Pastabos

Salinimas:
20min - 50C
60min - 65C
tekinimas - 78C

Fermentacija:
pirminė -7 dienos
antrinė -be antrinės

Komentarai

  • erstikis

    2011 m. Spalio 14 d.
    Ragauju 4 dienos po išpilstymo. Jau ir po tiek dienų galima konstatuoti,kad dar pakartosiu šio alaus virimą.
Prisijungę aludariai