Receptas / Žirmūnų kartusis (2015-uosius pasitinkant )
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gruodžio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 9 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.67
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 5.000 | 76.3 | |
CaraCrystal | 120.1 | 1.000 | 15.3 | |
CaraPils | 5.0 | 0.550 | 8.4 | |
6.550 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Glacier (U.S.) | 6.4 | 33 | 60 | |
Glacier (U.S.) | 6.4 | 33 | 15 | |
Hersbrucker (German) | 1.6 | 50 | 15 | |
Glacier (U.S.) | 6.4 | 44 | 0 | |
Hersbrucker (German) | 1.6 | 50 | 0 | |
210 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M07 British Ale | 13.0 | 76 |
Pastabos
Bandymas padidinti kūną.
0,5 kg daugiau karamelinio salyklo, pakelta salinimo temperatūra iki 67°C.
Salinau plastikiniame fermentavimo inde, paskui viriau dviejuose 13l talpos puoduose.
Apyniai, kur laikas 0 min. - dedami baigus virimą ir laikomi, kol misa ataušta. Jie skirti aromatui.
0,5 kg daugiau karamelinio salyklo, pakelta salinimo temperatūra iki 67°C.
Salinau plastikiniame fermentavimo inde, paskui viriau dviejuose 13l talpos puoduose.
Apyniai, kur laikas 0 min. - dedami baigus virimą ir laikomi, kol misa ataušta. Jie skirti aromatui.