Receptas / Vasara blondinė - 2015
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. birželio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 4 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas (Weyermann) | 7.0 | 4.500 | 78.9 | |
Cukrus | 0.0 | 0.600 | 10.5 | |
BEST Vienna salyklas | 6.0 | 0.300 | 5.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 0.300 | 5.3 | |
5.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Glacier (U.S.) | 6.4 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M27 Belgian Ale | 12.0 | 78 |
Pastabos
66°C
76°C -> out
76°C -> out