Receptas / ''68" iBeer
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis Čekiškas | 4.0 | 3.000 | 59.4 | |
Obuolių sulčių ekstraktas | 8.0 | 1.500 | 29.7 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.300 | 5.9 | |
Kviečių dripsniai | 3.0 | 0.250 | 5.0 | |
5.050 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kaskad | 4.8 | 20 | 60 | |
Willamette | 4.8 | 20 | 40 | |
Willamette | 4.8 | 26 | 20 | |
Curacao | 1.0 | 15 | 15 | |
Willamette | 4.8 | 28 | 1 | |
109 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M27 Belgian Ale | 12.0 | 93 |
Pastabos
RO apie 20% Druskos pagal skonį, žiupsnis...
68C- 70
72C -10
78C -> iki 1.004
Sultys gale virimo, likus 15 min.
Peckelis
2015 m. Lapkričio 15 d.vidmantas
2015 m. Lapkričio 16 d.Peckelis
2015 m. Lapkričio 16 d.vidmantas
2015 m. Lapkričio 16 d.