Receptas / Čekiškas
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 10 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
58
|
|
EBC:
72
|
|
IBU/OG:
0.96
|
dominuoja apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 3.000 | 88.2 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.200 | 5.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1401.1 | 0.150 | 4.4 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.050 | 1.5 | |
3.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (German) | 4.7 | 50 | 60 | |
Brewer's Gold (German) | 4.7 | 30 | 15 | |
Brewer's Gold (German) | 4.7 | 20 | 0 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 6.0 | 63 |
Pastabos
Salinau ~55-65°C - 90 min.
Viriau naujam nerūdijančio plieno puode.
Palikau aušti kambary ir beveik po paros vakare įpučiau gyvybės :)
2 l užbėriau "Fermipan" kepimo mielių.
Beje, tai jubiliejinis, 30-tas virimas.
Viriau naujam nerūdijančio plieno puode.
Palikau aušti kambary ir beveik po paros vakare įpučiau gyvybės :)
2 l užbėriau "Fermipan" kepimo mielių.
Beje, tai jubiliejinis, 30-tas virimas.
Dainius
2012 m. Vasario 28 d.Dainius
2012 m. Kovo 7 d.dzukas
2012 m. Kovo 25 d.Dainius
2012 m. Kovo 25 d.dzukas
2012 m. Kovo 26 d.