Receptas / Erstikio TĖVIŠKĖS ELIS
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 15 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas "Maltosa" | 3.0 | 2.200 | 84.6 | |
Kupiškio salyklas (išmirkytas ir iškeptas) | 200.2 | 0.400 | 15.4 | |
2.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Naminiai sodybos apyniai (džiovinti) | 2.0 | 30 | 60 | |
Naminiai sodybos apyniai (švieži, šaldyti) | 1.0 | 30 | 15 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 6.0 | 68 |
Pastabos
Salinimas:
75min - 65C->62C
Fermentacija:
pirminė -7 dienos
be antrinės
75min - 65C->62C
Fermentacija:
pirminė -7 dienos
be antrinės
erstikis
2011 m. Gruodžio 12 d.erstikis
2011 m. Gruodžio 15 d.