Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
66 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 15 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.016
ABV:
4.4 %
IBU:
17
EBC:
35
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas "Maltosa" 3.0 2.200
Kupiškio salyklas (išmirkytas ir iškeptas) 200.2 0.400
      2.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Naminiai sodybos apyniai (džiovinti) 2.0 30 60
Naminiai sodybos apyniai (švieži, šaldyti) 1.0 30 15
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 6.0 68

Pastabos

Salinimas:
75min - 65C->62C

Fermentacija:
pirminė -7 dienos
be antrinės

Komentarai

  • erstikis

    2011 m. Gruodžio 12 d.
    Įdomaus skonio, pigus variantas. Dominuoja salyklas, bet apyniai šiek tiek jaučiami.
  • erstikis

    2011 m. Gruodžio 15 d.
    Ir visai skaniai geriasi. Toks nostalgiškas kaimiškas (gerąja prasme) variantas.
Prisijungę aludariai