Receptas / Unter den Linden
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 10 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 10 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Vienna salyklas | 6.0 | 4.500 | 77.6 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.550 | 9.5 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 8.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.250 | 4.3 | |
5.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 8.0 | 15 | 60 | |
Nelson Sauvin (NZ) | 12.5 | 20 | 0 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 150.0 | 75 |
Pastabos
H2O antakalnio čiaupo + 3 ml 85% fosf.r. ,tiek pat tekinimui.
salinimas 90min 68>60
1\3 dekokcija užverda, gražinam gaunasi apie 68 C
1\3 dekokcija užverda, gražinam gaunasi apie 75 C
fazių tarpai ~15-25 min
tekinta ilgai kokie pusantros dvi valandas
verdant 45min biresol 6ml
atvėsinta iki 24 C, pabijojau temperatūros įpyliau pora šaukštų mielių,ryte supyliau didziąją dalį mielių
mieliu III kartos,savaitinis starteris (pradinis OG 1.033) ~150ml
~12C fermentacija
salinimas 90min 68>60
1\3 dekokcija užverda, gražinam gaunasi apie 68 C
1\3 dekokcija užverda, gražinam gaunasi apie 75 C
fazių tarpai ~15-25 min
tekinta ilgai kokie pusantros dvi valandas
verdant 45min biresol 6ml
atvėsinta iki 24 C, pabijojau temperatūros įpyliau pora šaukštų mielių,ryte supyliau didziąją dalį mielių
mieliu III kartos,savaitinis starteris (pradinis OG 1.033) ~150ml
~12C fermentacija
Aludarių Taurė 2016
2016 m. gegužės 8 d.