Receptas / corona mexicano
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 10 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. vasario 10 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.480 | 72.8 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.800 | 16.7 | |
Ryžių dribsniai (Galintos) | 2.0 | 0.500 | 10.5 | |
4.780 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (DE) | 3.1 | 48 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 3.1 | 1 | 5 | |
49 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 150.0 | 75 |
Pastabos
H2O antakalnio čiaupo + 3 ml 85% fosf.r. ,tiek pat tekinimui.
santykis pradeta 1:2 baigta ~1:4
salinimas 60min 68>63
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 70 C
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 73 C
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 75 C
visu faziu tarpai ~15 min
tekinta ilgai kokie pusantros valandos
verdant 45min biresol 6ml
atvesinta iki 18C
mieliu III kartos,savaitinis starteris (pradinis OG 1.033) ~150ml
~12C fermentacija
santykis pradeta 1:2 baigta ~1:4
salinimas 60min 68>63
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 70 C
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 73 C
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 75 C
visu faziu tarpai ~15 min
tekinta ilgai kokie pusantros valandos
verdant 45min biresol 6ml
atvesinta iki 18C
mieliu III kartos,savaitinis starteris (pradinis OG 1.033) ~150ml
~12C fermentacija
Aludarių Taurė 2016
2016 m. gegužės 8 d.