Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 10 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. vasario 10 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.013
ABV:
5.2 %
IBU:
19
EBC:
6
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2016

    2016 m. gegužės 8 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Lagers

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 3.480
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.800
Ryžių dribsniai (Galintos) 2.0 0.500
      4.780

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (DE) 3.1 48 60
Tettnanger (DE) 3.1 1 5
      49  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 150.0 75

Pastabos

H2O  antakalnio čiaupo + 3 ml 85% fosf.r. ,tiek pat tekinimui.
santykis pradeta 1:2 baigta ~1:4
salinimas 60min  68>63
1\3dekokcija uzverda, grazinam  gaunasi apie 70 C 
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 73 C
1\3dekokcija uzverda, grazinam gaunasi apie 75 C
visu faziu tarpai ~15 min
tekinta ilgai kokie pusantros valandos

verdant 45min biresol 6ml
atvesinta iki 18C
mieliu III kartos,savaitinis starteris (pradinis OG 1.033) ~150ml
~12C fermentacija



Komentarai

  • elis

    2016 m. Rugpjūčio 26 d.  
    Aludarių taurė 2016
     lagerių kategorijoje 
     II vieta
     (kad neužsimirštu)
Prisijungę aludariai