Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 11 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.013
ABV:
4.9 %
IBU:
7
EBC:
9
IBU/OG:
0.14
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.200
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Miuncheno salyklas 15.0 0.150
      4.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 2.1 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3942: Belgian Wheat 12.0 74

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (saldžioji) 43.0 g - 5 min.
Kalendra 11.0 g - 5 min.
Ramunėlių žiedai 1.0 g - 5 min.

Pastabos

15min - 50C
90min - 68C
Pakelta iki 76C ir ištekinta

Mielių starteris 2l OG 1.041

Komentarai

  • GiN

    2016 m. Kovo 11 d.
    Sakai reikėjo Miuncheno?
  • IgnasV

    2016 m. Kovo 12 d.  
    Taip, galima iki 5%, bet ne daugiau, kad nebūtų per intensyvus skonis. Paragausim, pažiūrėsim, reikėjo ar ne :)
Prisijungę aludariai