Receptas / Witbier #12
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
7
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.14
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.200 | 45.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.000 | 41.2 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 10.3 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.150 | 3.1 | |
4.850 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 2.1 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3942: Belgian Wheat | 12.0 | 74 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 43.0 g | - | 5 min. | |
Kalendra | 11.0 g | - | 5 min. | |
Ramunėlių žiedai | 1.0 g | - | 5 min. |
Pastabos
15min - 50C
90min - 68C
Pakelta iki 76C ir ištekinta
Mielių starteris 2l OG 1.041
90min - 68C
Pakelta iki 76C ir ištekinta
Mielių starteris 2l OG 1.041
GiN
2016 m. Kovo 11 d.IgnasV
2016 m. Kovo 12 d.