Receptas / Saison #13
Informacija
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.700 | 79.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 16.8 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.200 | 3.4 | |
CaraCrystal salyklas | 120.1 | 0.050 | 0.8 | |
5.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 43 | 45 | |
Hallertauer Hersbrucker | 2.1 | 30 | 15 | |
73 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3724: Belgian Saison | 12.0 | 78 |
Pastabos
30min - 62C
30min - 68C
Starteris 3l
30min - 68C
Starteris 3l