Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 25 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.008
ABV:
5.1 %
IBU:
24
EBC:
7
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 38 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 29 30
Hallertau Mittelfruh 3.5 29 5
      96  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 150.0 83

Pastabos

1:2
10 ltr dejonizuoto h2o + ~1,5 ltr vandentiekio + 3ml fosf r 85%
20 min 50C
1:3 su vandentiekio h20
per koki 15 min keliam iki 64C  ~70min
didesne puse mentalo koses dekokcija 15min virimo
grazinam ir vel apie trecdali labai tirstos dekokcija 15min virimo
grazinam ,keliam
iki 70C   15 min
pasikeliam iki 72 ->out
istekinam pirmoka , statom virimui
11 ltr vandentiekio h20 + 2ml fosf r., 80 C  sumaisom  ,15 min laukiam,
tekinam ,dapilynejam iki issitekins ~28 -30 ltr.
verdam
90min
60min apyniai
30min apyniai
15min 6ml biersolio
0min apyniai 
aušinta 19C ,
ivesta150 ml mieliu is saldytuvo be starterio
per nepilna para apsigyveno.fermenteris i 10 C aplinka




Prisijungę aludariai