Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 12 d.

Parametrai

OG:
1.000
FG:
1.000
ABV:
0.0 %
IBU:
0
EBC:
0
IBU/OG:
0
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Pastabos

20min 52°C (1/2)
90min 62°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)

Pridedam 10 ml 33% kalcio chlorido

Daržovės smulkiai supjaustomos, dezinfekuojamos vandelyje 20 min 72°C ir į antrinę.

Užgazavimui 140 g. gliukozės

Komentarai

  • domaso

    2017 m. Liepos 3 d.
    Įsikišiu - o kažin ar būtų skirtumas, jei iš mangų ir persikų išvirtum tokią "sriubą" (minimaliame kiekyje vandens) ir tada supylus į antrinę? Toks dezinfekavimas ko gero būtų efektyvesnis, tik nežinau ar pakeistų skonines savybes...
  • Zylė

    2017 m. Liepos 7 d.
    Ko gero mano mikrobiologijos baimė yra mažesnė negu kompoto baimė.
  • Zylė

    2017 m. Rugpjūčio 15 d.
    Vasarą US-05 virtuvėje po stalu perkaršta. Klaida užfiksuota jau perpylus antrinėn su visais skanėsiais ir apyniais :( Reiks paieškot entuziamo ir pakartot rudeniop.
  • GiN

    2017 m. Rugpjūčio 17 d.
    O ką temperatūra padarė, kokie trūkumai išlindo?
  • Zylė

    2017 m. Rugpjūčio 17 d.
    Aš neprofesionaliai tai apibūdinčiau "padangos kratumu". 
Prisijungę aludariai