Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. balandžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 6 d.

Parametrai

OG:
1.000
FG:
1.000
ABV:
0.0 %
IBU:
43
EBC:
0
IBU/OG:
0
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 7.3 10 60
Citra 13.8 10 60
Cascade (US) 7.3 20 2
Citra 13.8 20 2
Citra 13.8 30 0
Cascade (US) 7.3 30 0
Citra 13.8 40 0
Cascade (US) 7.3 40 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto žievelė 200.0 g Antrinei fermentacijai -
Greipfruto sultys 1.0 l Antrinei fermentacijai -

Pastabos

20min 40°C (1/1.5)
20min 50°C (~1/2)
60min 67°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Spaustos greipfrutų sultys kartu su žievelėm - 70-75°C 20 min ir į antrinę.
Daroma tretinė, kad nusodinti vaisius ir apynių dulkes.
Prisijungę aludariai