Receptas / Grapefruit powered A.P.A. II
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. balandžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 6 d.
Parametrai
OG:
1.000
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
0.0 %
|
|
IBU:
43
|
|
EBC:
0
|
|
IBU/OG:
0
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 7.3 | 10 | 60 | |
Citra | 13.8 | 10 | 60 | |
Cascade (US) | 7.3 | 20 | 2 | |
Citra | 13.8 | 20 | 2 | |
Citra | 13.8 | 30 | 0 | |
Cascade (US) | 7.3 | 30 | 0 | |
Citra | 13.8 | 40 | 0 | |
Cascade (US) | 7.3 | 40 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Greipfruto žievelė | 200.0 g | Antrinei fermentacijai | - | |
Greipfruto sultys | 1.0 l | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
20min 40°C (1/1.5)
20min 50°C (~1/2)
60min 67°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Spaustos greipfrutų sultys kartu su žievelėm - 70-75°C 20 min ir į antrinę.
Daroma tretinė, kad nusodinti vaisius ir apynių dulkes.
20min 50°C (~1/2)
60min 67°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Spaustos greipfrutų sultys kartu su žievelėm - 70-75°C 20 min ir į antrinę.
Daroma tretinė, kad nusodinti vaisius ir apynių dulkes.