Receptas / Erstikio DEVYNI METAI
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 19 d.
Parametrai
OG:
1.000
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
0.0 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
0
|
|
IBU/OG:
0
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) 3L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 26ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) 3L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 26ºC)