Informacija

Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 29 d.

Parametrai

OG:
1.000
FG:
1.000
ABV:
0.0 %
IBU:
0
EBC:
0
IBU/OG:
0
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 6.0 64

Pastabos

Salinau ~55-63°C - 75 min.
3 l misos pavirinimas - 10 min.
--> 77˚C - per 15 min.

Išjungus ugnį dėjau 280 g šaldytų spalgenų ir 180 g šaldytų mėlynių.

Komentarai

  • Evaldas

    2012 m. Balandžio 13 d.
    Idomus,jautesi spanguoliu skonis, nors jos siaip sakyciau su tokiom rugsciom uogom neverta daryti alaus. Tokiu aluciu malonu butu atsigaivinti karsta diena.
  • Gytis

    2012 m. Balandžio 14 d.
    Ragautas 2012 04 VAK'e. Uogos labai jautėsi, bet kartu ir jų rūgštelė. Man tų 6% tokiame aluje gal kiek per daug. Pritariu Evaldui - tinkamas alaus atsigaivinti vasaros dieną.
  • Dainius

    2012 m. Gegužės 2 d.
    Laipsnių gal kiek ir daugokai, bet tai menkniekis. Man atrodo neblogas alus, bet jau nepeikė niekas iš ragavusių :)
Prisijungę aludariai