Receptas / Citra apyniuotis v Lr1
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. birželio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. birželio 26 d.
Parametrai
OG:
1.176
|
|
FG:
1.041
|
|
ABV:
17.8 %
|
|
IBU:
52
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 7.000 | 38.0 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 7.000 | 38.0 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 2.000 | 10.9 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 2.000 | 10.9 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.200 | 1.1 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.200 | 1.1 | |
18.400 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 23.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas:
~64°C - 40 min. 72˚C 30min 76˚C 15min
\
Fermentavimas 18°C
Recepto https://www.aludariuklubas.lt/receptas/789-citra-apyniuotis motyvais.
~64°C - 40 min. 72˚C 30min 76˚C 15min
\
Fermentavimas 18°C
Recepto https://www.aludariuklubas.lt/receptas/789-citra-apyniuotis motyvais.