Receptas / Citra apyniuotis
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 27 d.
Parametrai
OG:
1.078
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
8.4 %
|
|
IBU:
257
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
3.32
|
dominuoja apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 3.000 | 71.4 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 23.8 | |
CaraPils | 5.0 | 0.100 | 2.4 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 2.4 | |
4.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 15.0 | 50 | 60 | |
Citra (pirmas misos apyniavimas) | 15.0 | 25 | 60 | |
Citra | 15.0 | 15 | 20 | |
Citra | 15.0 | 15 | 15 | |
Citra | 15.0 | 15 | 10 | |
Citra | 15.0 | 15 | 5 | |
Citra | 15.0 | 15 | 0 | |
Citra (sausas apyniavimas) | 15.0 | 50 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1728 | Scottish Ale™ (mielių pyragas) | 500.0 | 83 |
Pastabos
Salinimas:
~62-66°C - 150 min. + 6g CaSO4 + 1g CaCl2
--> 72˚C
Išviso 180 min.
pH ~ 5,2
Aplinkos temperatūra ~21°C
Nustebino mažas efektyvumas, kitąkart pavirsiu dribsnius.
~62-66°C - 150 min. + 6g CaSO4 + 1g CaCl2
--> 72˚C
Išviso 180 min.
pH ~ 5,2
Aplinkos temperatūra ~21°C
Nustebino mažas efektyvumas, kitąkart pavirsiu dribsnius.