Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 27 d.

Parametrai

OG:
1.078
FG:
1.013
ABV:
8.4 %
IBU:
257
EBC:
14
IBU/OG:
3.32
dominuoja apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 3.000
Miežiniai dribsniai 3.0 1.000
CaraPils 5.0 0.100
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 15.0 50 60
Citra (pirmas misos apyniavimas) 15.0 25 60
Citra 15.0 15 20
Citra 15.0 15 15
Citra 15.0 15 10
Citra 15.0 15 5
Citra 15.0 15 0
Citra (sausas apyniavimas) 15.0 50 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1728 | Scottish Ale™ (mielių pyragas) 500.0 83

Pastabos

Salinimas:
~62-66°C - 150 min. + 6g CaSO4 + 1g CaCl2
--> 72˚C
Išviso 180 min.
pH ~ 5,2
Aplinkos temperatūra ~21°C

Nustebino mažas efektyvumas, kitąkart pavirsiu dribsnius.
Prisijungę aludariai