Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugpjūčio 30 d.

Parametrai

OG:
1.124
FG:
1.028
ABV:
12.5 %
IBU:
33
EBC:
39
IBU/OG:
0.27
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 2.400
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 2.400
BEST Caramel Amber salyklas 71.0 0.500
BEST Caramel Amber salyklas 71.0 0.500
      5.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 3 60
Simcoe 13.0 6 30
Amarillo 9.5 6 30
Citra 12.0 6 5
Simcoe 13.0 6 5
Amarillo 9.5 6 5
Citra 12.0 12 5
Mosaic 12.5 12 5
Amarillo 9.5 20 0
Simcoe 13.0 20 0
Citra 12.0 20 0
      117  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 6.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 3.0 g Virimui 10 min.
Greipfruto sultys 50.0 g Pirminei fermentacijai 3 d.
Greipfruto žievelė 15.0 g Pirminei fermentacijai 3 d.

Pastabos

65-90min

Nuotraukos

Prisijungę aludariai