Receptas / Gabrėlų Dubbel (thg#7 dubbel)
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 12 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 17 d.
Parametrai
OG:
1.074
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
8.2 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
49
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Čekiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.500 | 61.6 | |
Tipple Pale Ale | 6.0 | 0.400 | 7.0 | |
Cukrus | 15.0 | 0.400 | 7.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.350 | 6.2 | |
Amber | 40.0 | 0.250 | 4.4 | |
Aroma | 150.1 | 0.250 | 4.4 | |
BEST Caramel Malt dark II salyklas | 160.1 | 0.200 | 3.5 | |
Special B | 400.3 | 0.200 | 3.5 | |
Cara Aroma | 400.3 | 0.100 | 1.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.030 | 0.5 | |
5.680 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 6.0 | 16 | 60 | |
Perle (German) | 7.6 | 16 | 60 | |
32 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Trappist High Gravity | 100.0 | 84 |
Pastabos
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=FNBPX8Y
15+13
50C -- 20 min
63C -- 30 min
66C -- 30 min
71C -- 15 min
73C ->
15+13
50C -- 20 min
63C -- 30 min
66C -- 30 min
71C -- 15 min
73C ->
Aludarių Taurė 2016
2016 m. gegužės 8 d.