Receptas / 35 sezonas
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 6 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 11 d.
Parametrai
OG:
1.230
|
|
FG:
1.051
|
|
ABV:
23.5 %
|
|
IBU:
7
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.03
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.500 | 13.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.500 | 13.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.500 | 13.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.500 | 13.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.600 | 5.9 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.600 | 5.9 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.600 | 5.9 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.600 | 5.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.750 | 2.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.750 | 2.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.750 | 2.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.750 | 2.8 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.400 | 1.5 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.400 | 1.5 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.400 | 1.5 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.400 | 1.5 | |
Medus | 2.0 | 0.300 | 1.1 | |
Medus | 2.0 | 0.300 | 1.1 | |
Medus | 2.0 | 0.300 | 1.1 | |
Medus | 2.0 | 0.300 | 1.1 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.200 | 0.7 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.200 | 0.7 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.200 | 0.7 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.200 | 0.7 | |
27.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 13.9 | 23 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.5 | 33 | 5 | |
56 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Belle Saison | 11.0 | 78 |
Pastabos
Virimo papildai:
20g džiovintų Curacao žievelių (5 min)
10g grūstų kalendrų sėklų (5 min)
Iš 11g sausų, pasigaminu 2L starterio (su +300g)
Į antrinę fermentaciją įdėjau 1,5 val 80C pasterizuotą medų aromatui.
20g džiovintų Curacao žievelių (5 min)
10g grūstų kalendrų sėklų (5 min)
Iš 11g sausų, pasigaminu 2L starterio (su +300g)
Į antrinę fermentaciją įdėjau 1,5 val 80C pasterizuotą medų aromatui.