Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 6 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 11 d.

Parametrai

OG:
1.230
FG:
1.051
ABV:
23.5 %
IBU:
7
EBC:
21
IBU/OG:
0.03
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.600
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.600
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.600
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.600
Avižiniai dribsniai 4.0 0.750
Avižiniai dribsniai 4.0 0.750
Avižiniai dribsniai 4.0 0.750
Avižiniai dribsniai 4.0 0.750
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.400
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.400
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.400
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.400
Medus 2.0 0.300
Medus 2.0 0.300
Medus 2.0 0.300
Medus 2.0 0.300
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.200
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.200
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.200
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.200
      27.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.9 23 60
Saaz (Czech) 3.5 33 5
      56  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Belle Saison 11.0 78

Pastabos

Virimo papildai:
20g džiovintų Curacao žievelių (5 min)
10g grūstų kalendrų sėklų (5 min)

Iš 11g sausų, pasigaminu 2L starterio (su +300g)

Į antrinę fermentaciją įdėjau 1,5 val 80C pasterizuotą medų aromatui.
Prisijungę aludariai