Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. kovo 28 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. kovo 28 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.009
ABV:
5.5 %
IBU:
24
EBC:
10
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.400
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 16 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 15
      36  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 12.0 83

Pastabos

22 l vandens
42˚C – 15 min (dribsniai)
53˚C - 15 min.,
61˚C - 75 min.,
77˚C - 15 min
Pasiekus temp tekinam 12 l ir perliejam 9 l, paracirkuliuojam ir į pauzės pabaigą tekinam likutį.

Fermentuojam prie 12-14˚C
Prisijungę aludariai