Receptas / Bis Pils
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. kovo 28 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. vasario 15 d.
Parametrai
OG:
1.000
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
0.0 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
0
|
|
IBU/OG:
0
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 16 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 15 | |
36 |
Pastabos
22 l vandens
53˚C - 15 min.,
61˚C - 75 min.,
77˚C - 15 min
Pasiekus temp tekinam 12 l ir perliejam 9 l, paracirkuliuojam ir į pauzės pabaigą tekinam likutį.
Fermentuojam prie 12-14˚C
53˚C - 15 min.,
61˚C - 75 min.,
77˚C - 15 min
Pasiekus temp tekinam 12 l ir perliejam 9 l, paracirkuliuojam ir į pauzės pabaigą tekinam likutį.
Fermentuojam prie 12-14˚C