Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
Raudonas
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
15.0 ltr
OG:
1.056
FG:
1.018
ABV:
5.0 %
Pirminė fermentacija:
2019-03-17
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2019-03-28
Pastabos:
salyklo 3.8 kg
9 l vandens iš krano - salyklo temp ~50ºC
per ~20 min, ant kaitlentės, maišant pakeliam iki 68ºC (+2 l karšto vandens iš krano)
uždengiam ir paliekam ramybėj 60 min
keliam iki 78ºC ir tekima pirmoką
+5 l tekinam antroką
+5 l tekinam trečioką
per ~20 min ant kaitlentės užverda, 20 g apynių, verdam
po 45 min - 10 g apynių, 5 g kerpenos
po 60 baigiam virti, vėsinam šalto vandens vonioj
rehidratuojam mieles, virintas vanduo, atvėsintas iki 30C

OG 1.056
po savaitės 1.018 (5%)

Prisijungę aludariai