Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
Marzens 12
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
52.0 ltr
OG:
1.048
FG:
1.008
ABV:
5.2 %
Pirminė fermentacija:
2020-09-25
Antrinė fermentacija:
2020-10-13
Išpilstyta:
2020-10-27
Pastabos:
Gavosi beveik taip pat, tik reikėjo nuvirti dar 2l ir būtų buvę identiškai.
OG gavosi 1,048 IBU 27 ABV turėtų būti 5.
Fermenteryje liko mažai vietos, todėl fermentavimo t - 9 C. Mieles padaviau į 13 C,
Bet šaldytuvas šaldė iki 9 C. Kontrolerio t-8,5 C.
6 spalio 17 val kontrolerio t- 14,5 C, diacetil restas
9 spalio 17val kontrolerio t - 4,5 C.
27 spalio į 19 ir 30 l kegus 16 val 20 min 30 PSI
ir 6 vnt 0,5 l butelius su gliukoze namo į rūsį
Prisijungę aludariai