Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
Vasaros saldžioji gaiva
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
25.0 ltr
OG:
1.060
FG:
-
ABV:
-
Pirminė fermentacija:
2013-06-30
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
-
Pastabos:
salinimas:
30min 52C(59C apie 10l H20)
50min 66C (apie 12l verdancio H20)
mentalas katinamas iki 78C. tekinamas 79-83C(misa bega 70 C)
nutekinamas pirmokas apie 12L(mazai kaip pirmokui, kt. kartą kaip minimum 20l).
antrokas nutekinamas apie 20l
laktoze 20 min iki virimo pab.
gavosi juodas kaip...:)
30min 52C(59C apie 10l H20)
50min 66C (apie 12l verdancio H20)
mentalas katinamas iki 78C. tekinamas 79-83C(misa bega 70 C)
nutekinamas pirmokas apie 12L(mazai kaip pirmokui, kt. kartą kaip minimum 20l).
antrokas nutekinamas apie 20l
laktoze 20 min iki virimo pab.
gavosi juodas kaip...:)