Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
Gintarinis
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
25.0 ltr
OG:
1.050
FG:
1.012
ABV:
5.0 %
Pirminė fermentacija:
2015-09-28
Antrinė fermentacija:
2015-10-05
Išpilstyta:
2015-10-10
Pastabos:
Salinimas:
50 oC - 30 min užpilant vandeniu (11l, 56 oC)
64 oC - 30 min papildant vandeniu (8 l, 95 oC)
9 l nupilta, užvirinta (95 oC), supilta atgal.
Tekinta su 80 oC vandeniu (mentalo buvo 72 oC temperatūra).
Gavosi 25 l su OG 1,050.
Mielės rehidratuotos prie 30 oC (150 ml)
Papildomai nutekinta 5 l girai + cukrus, + riekė duonos + lašas alaus mielių. Gavosi skani
gira.

Užsigazavo tik antros dienos viduryje. Fermentavimo temp - 18-19 oC. Vonioje su varvančiu čiaupu. :)
Antrinė fermentacija pradėta prie 1.012 fg. Aromatas vaisinis. Skonis kartus. Neskaidrus
Užgazavimui panaudota 150 g. fruktozės. Išpilstyta 24 l.
Prisijungę aludariai