Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
Kartukas
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
24.0 ltr
OG:
1.044
FG:
1.008
ABV:
4.7 %
Pirminė fermentacija:
2016-11-12
Antrinė fermentacija:
2016-11-20
Išpilstyta:
2016-11-29
Pastabos:
Vanduo 22l /18 l. 5 / 3 ml 85℅ fosforo rūgšties.
Ištekėjo 33 l 1.038 og misos. 10 brixw.
Į fermenterį 27 l 1.044, 11.8 brixw.
Dapyliau 3 l virinto vandens šaldydamas išvirtą misą.
Salinimas 50/63/72/77 oC - 20/60/20/15min.
Tekinau per 2 kartus. Pirmoko 15 l. 
Į butelius 1.006, 5,5 brixw. 25 litrai

Prisijungę aludariai