Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
Rūgštukas
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
29.0 ltr
OG:
1.042
FG:
1.007
ABV:
4.6 %
Pirminė fermentacija:
2017-03-12
Antrinė fermentacija:
2017-03-31
Išpilstyta:
2017-04-09
Pastabos:
Ištekinta 36 l misos. Per naktį ph sumažėjo nuo 5.3 iki 4.9. Pamaišius salyklą ph per porą valandų nukrito iki 3.7-3.8.
Į fermenterį supilta 29 l.
Fermentuojasi kambario ~20 laipsnių temperatūroje.
Į antrinę 27 l. 1.007. 4.8 brixw.
26 l supilstyti į butelius. Pridėta 230 g gliukozės užgazavimui. 3% vol.
Į fermenterį supilta 29 l.
Fermentuojasi kambario ~20 laipsnių temperatūroje.
Į antrinę 27 l. 1.007. 4.8 brixw.
26 l supilstyti į butelius. Pridėta 230 g gliukozės užgazavimui. 3% vol.