Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
#4
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
24.0 ltr
OG:
1.052
FG:
1.010
ABV:
5.5 %
Pirminė fermentacija:
2012-01-28
Antrinė fermentacija:
2012-02-04
Išpilstyta:
2012-02-17
Pastabos:
24l
OG: 1.052
FG: 1.010
ABV: 5.5%

Efektyvumas 71%
Atenuacija 81%

IBU: 31
EBC: 38

Gliukoze: 130g (2.7g / 0.5l)

Salinimas: 50'C -- 20 min
66'C -- 80 min
77'C (mashout)
Tekinimas: 24l / 68min (~1l / 2.8min)

Pirmine fermentacija: 7d
Antrine fermentacija: 13d

(!) Saldymo metu pribego ~2-3l vandens

Vidutinio kuno, subalansuotas alus; jauciamas salyklas, kuris gerai atsvertas apyniu.
Lengvai karbonizuotas (po 2 sav).

Butina pakartoti.
Prisijungę aludariai