Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
57 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 8 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.013
ABV:
5.1 %
IBU:
11
EBC:
11
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 3.500
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.500
Cukrus 0.0 0.800
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
BEST Melanoidin salyklas 60.0 0.500
      7.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka 8.0 10 60
Nugget 12.0 10 6
Saaz (Czech) 4.0 10 6
East Kent Golding (U.K.) 4.0 15 6
Marynka 8.0 10 6
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 75
Prisijungę aludariai