Receptas / KIETASALA
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 2 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gegužės 24 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
25
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 4.000 | 75.5 | |
Miuncheno | 20.0 | 1.000 | 18.9 | |
Karamelinis salyklas | 220.8 | 0.300 | 5.7 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition | 6.0 | 20 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 15 | 30 | |
Saphir | 3.5 | 15 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M07 British Ale | 12.0 | 76 |