Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 3 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 15 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.011
ABV:
5.8 %
IBU:
61
EBC:
23
IBU/OG:
1.09
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
CaraRed salyklas 50.0 0.800
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
Konditerinis cukrus (rudas) 502.8 0.050
      6.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nelson Sauvin 12.5 20 20
Rakau 10.5 20 20
Azacca 15.0 20 20
Nelson Sauvin 12.5 20 5
Rakau 10.5 20 5
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Komentarai

  • domaso

    2016 m. Rugsėjo 26 d.  
    Kodėl "graužtos pušies"? :)
    Iš apynių, kaip suprantu nežymių pušies akcentų turi Rakau, ar dar kokios "pušies" dėjai?
    Aš irgi norėjau padaryti "pušinį" IPA ir APA, eksperimentavau tie su Chinook tiek su Simcoe (tipo "pušiniais") apyniais, bet kol kas geriausią rezultatą davė paprasčiausi pušų pumpurai, kurie ant medžių pasirodo ~gegužės mėnesį.
  • vapas

    2016 m. Rugsėjo 26 d.
    Su pušimi aromate/skonyje jis nieko bendro neturi. Tikslios pavadinimo kilmės net negalėčiau pasakyti, nes jį sugalvojau ne aš :)
Prisijungę aludariai