Receptas / Karamelinis kvietinis tamsus 50/50
Informacija
Kiekis:
32 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 26 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 3.000 | 42.9 | |
Viking malt pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.000 | 42.9 | |
Karamelinis salyklas | 220.2 | 1.000 | 14.3 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Aroma (New Zealand) | 7.8 | 20 | 60 | |
Brewer's Gold (German) | 4.7 | 20 | 20 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |
Pastabos
Single step 70C 90 min