Informacija

Kiekis:
32 litrai
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 26 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.013
ABV:
5.2 %
IBU:
15
EBC:
35
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 3.000
Viking malt pilsnerio salyklas 3.0 3.000
Karamelinis salyklas 220.2 1.000
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Aroma (New Zealand) 7.8 20 60
Brewer's Gold (German) 4.7 20 20
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 75

Pastabos

Single step 70C 90 min
Prisijungę aludariai