Receptas / Abė v2 (100% wheat)
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 6 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 10 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
33 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3942: Belgian Wheat | 12.0 | 74 |
Gytis
2016 m. Gegužės 17 d.IgnasV
2016 m. Gegužės 18 d.