Receptas / "74"Kotrynos stautas
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 19 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 23 d.
Parametrai
OG:
1.070
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
8.1 %
|
|
IBU:
61
|
|
EBC:
113
|
|
IBU/OG:
0.87
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.700 | 60.3 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.730 | 9.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 6.4 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 909.1 | 0.360 | 4.6 | |
Special B salyklas | 292.6 | 0.300 | 3.9 | |
BEST Rūkytas salyklas | 5.5 | 0.300 | 3.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.300 | 3.9 | |
BEST Chocolate salyklas | 909.1 | 0.200 | 2.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1514.4 | 0.200 | 2.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 802.4 | 0.200 | 2.6 | |
7.790 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget-Blanc | 9.0 | 10 | 60 | |
Nugget-Blanc | 9.0 | 10 | 55 | |
Nugget-Blanc | 9.0 | 10 | 50 | |
Nugget-Blanc | 9.0 | 10 | 45 | |
Nugget-Blanc | 9.0 | 10 | 40 | |
Nugget-Blanc | 9.0 | 10 | 35 | |
Nugget-Blanc | 9.0 | 10 | 30 | |
Nugget-Blanc | 9.0 | 10 | 25 | |
Nugget-Blanc | 9.0 | 10 | 20 | |
Nugget-Blanc | 9.0 | 10 | 15 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M03 UK Dark Ale | 12.0 | 88 |
Pastabos
200g juodo šokolado virimo gale. 50g skrudinto ąžuolo į antrinę 3 savaitėm.