Receptas / H.A.B.C.
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 28 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 5.500 | 94.8 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 0.300 | 5.2 | |
5.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 80 | 18 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Jovarų alaus daryklos mielės | 50.0 | 0 |
GiN
2016 m. Birželio 6 d.Reiktų dar šiek tiek ties 60 min. įdėti.
elis
2016 m. Birželio 6 d.Skaičiuoklėje su nurodyta standartine alfą aš susimauglinau,buvo 3,5% o realiai 1,5%.
paskui teko dasipirkinėt ir virt arbatėlę.
Vidma Alutis
2016 m. Rugsėjo 28 d.domaso
2016 m. Rugsėjo 28 d.