Informacija

Kiekis:
4 litrai
Efektyvumas:
7 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 7 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.015
ABV:
5.4 %
IBU:
45
EBC:
64
IBU/OG:
0.80
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 10.000
Abbey malt 50.0 0.500
      10.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 2.9 50 15
Kaskad (DE) 5.0 50 0
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 5.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Amerikietiško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos 5.0 g Pirminei fermentacijai -

Pastabos

2015 BJCP 11C - Strong Bitter

Prisijungę aludariai