Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
97 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 28 d.

Parametrai

OG:
1.067
FG:
1.011
ABV:
7.4 %
IBU:
31
EBC:
19
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 242.6 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Green Bullet 13.0 22 60
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M07 British Ale 10.0 84

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Cinamonas (maltas) 3.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Salyklo malimas:
1/2 salyko sumalta labai smulkiai;
1/2 salyklo sumalta įprastai.

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užvirinta, supilta atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 25ºC)
Prisijungę aludariai