Receptas / Vikruntasinis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gruodžio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 24 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 54.5 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 36.4 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 30 | 60 | |
Zvaigzdinis anyžius | 0.0 | 5 | 15 | |
Kardamonas | 0.0 | 10 | 15 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 10 | 15 | |
kalrendra | 0.0 | 5 | 15 | |
Curaçao | 0.0 | 50 | 15 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 82 |
Modeslovas
2011 m. Gruodžio 2 d.O kaip elgtis su zievem apelsino tai net nezinau.
Dainius
2011 m. Gruodžio 2 d.Dėl kardamono nežinau, Curacao normaliai, duos malonaus kartumo.
Artis
2011 m. Gruodžio 2 d.Modeslovas
2011 m. Gruodžio 5 d.erstikis
2011 m. Gruodžio 28 d.