Receptas / Rūkyta slyva
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. spalio 25 d.
Parametrai
OG:
1.073
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
57
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 58.5 | |
BEST Rūkytas salyklas | 5.5 | 1.000 | 19.5 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 0.900 | 17.5 | |
BEST Chocolate salyklas | 901.4 | 0.150 | 2.9 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 1051.6 | 0.080 | 1.6 | |
5.130 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (DE) | 8.5 | 15 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 15 | 15 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 15 | 5 | |
45 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Džiovintos slyvos | 100.0 g | Antrinei fermentacijai | - |