Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gruodžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 6 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.013
ABV:
6.1 %
IBU:
27
EBC:
17
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Atviro Alaus Taurė 2012

    2012 m. gegužės 27 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Europinis gintarinis lageris
    Surinkti taškai: 27.70

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vienos salyklas 7.0 2.800
Miuncheno salyklas 22.0 1.800
Pilsnerio salyklas 3.0 1.000
CaraCrystal 120.1 0.050
      5.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt (German) 6.6 20 60
Perle (German) 8.9 14 60
Hallertau Hersbrucker 3.7 10 20
      44  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Bavarian Lager 224.0 78

Pastabos

Vanduo 18+16
3,39 ltr/kg, pH 5,5; 20 gr. fosf r. 11%
0,5 gr Ca2SO4, 1,5 g. CaCl2
25 gr. 11% fosf.r. tek.vnd

62C - 15 min
66C - 40 min
70C - 15 min
76C ->

Komentarai

  • Modeslovas

    2012 m. Kovo 17 d.
    Va kad išryškina salyklus tai laaabai gerai. Manau dabar tik jas ir naudosiu visiem lageriam nes planuose dar ir munich helles, ir bockas , kol tik orai leis :)
  • Regis

    2012 m. Kovo 17 d.
    Tiek to, užsisakysiu pas Marijų kad atvežtų.
  • Gytis

    2012 m. Kovo 17 d.
    Tai atvežus irgi reikės padauginti. Geriau jau tada iš manęs, bus greičiau.
  • zaltys

    2012 m. Gegužės 29 d.
    Ach tai šitas man taip patiko:-)
  • Gytis

    2012 m. Gegužės 29 d.
    Taip, čia šitas buvo.
Prisijungę aludariai