Receptas / gnb Marzen
Informacija
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 2.800 | 49.6 | |
Miuncheno salyklas | 22.0 | 1.800 | 31.9 | |
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.000 | 17.7 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.050 | 0.9 | |
5.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt (German) | 6.6 | 20 | 60 | |
Perle (German) | 8.9 | 14 | 60 | |
Hallertau Hersbrucker | 3.7 | 10 | 20 | |
44 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Bavarian Lager | 224.0 | 78 |
Pastabos
Vanduo 18+16
3,39 ltr/kg, pH 5,5; 20 gr. fosf r. 11%
0,5 gr Ca2SO4, 1,5 g. CaCl2
25 gr. 11% fosf.r. tek.vnd
62C - 15 min
66C - 40 min
70C - 15 min
76C ->
3,39 ltr/kg, pH 5,5; 20 gr. fosf r. 11%
0,5 gr Ca2SO4, 1,5 g. CaCl2
25 gr. 11% fosf.r. tek.vnd
62C - 15 min
66C - 40 min
70C - 15 min
76C ->
Komentarai
-
Modeslovas
2012 m. Kovo 17 d.Va kad išryškina salyklus tai laaabai gerai. Manau dabar tik jas ir naudosiu visiem lageriam nes planuose dar ir munich helles, ir bockas , kol tik orai leis :) -
Regis
2012 m. Kovo 17 d.Tiek to, užsisakysiu pas Marijų kad atvežtų. -
Gytis
2012 m. Kovo 17 d.Tai atvežus irgi reikės padauginti. Geriau jau tada iš manęs, bus greičiau. -
zaltys
2012 m. Gegužės 29 d.Ach tai šitas man taip patiko:-) -
Gytis
2012 m. Gegužės 29 d.Taip, čia šitas buvo.
Atviro Alaus Taurė 2012
2012 m. gegužės 27 d.