Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 2 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.007
ABV:
5.0 %
IBU:
24
EBC:
9
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 0.400
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.100
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 4.8 12 60
Galaxy 13.2 6 60
Saaz (CZ) 3.8 15 15
Galaxy 13.2 10 5
Saaz (CZ) 3.8 10 5
      53  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 84

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CXDX1QX

17+19,5 vand., 3g CaSO4
25 g + 23gr + 25 g f.r. -> ph5,5 -> 5.4

52C -->
62C -- 30 min
67C -- 30 min
72C -- 20 min
76C->

Virti 90 min.

Pilso sunaudoti likučiai, gali ir nebūti.

Prisijungę aludariai