Receptas / Galaxy #2
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 2 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.000 | 88.9 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 0.400 | 8.9 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 0.100 | 2.2 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 12 | 60 | |
Galaxy | 13.2 | 6 | 60 | |
Saaz (CZ) | 3.8 | 15 | 15 | |
Galaxy | 13.2 | 10 | 5 | |
Saaz (CZ) | 3.8 | 10 | 5 | |
53 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 84 |
Pastabos
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CXDX1QX
17+19,5 vand., 3g CaSO4
25 g + 23gr + 25 g f.r. -> ph5,5 -> 5.4
52C -->
62C -- 30 min
67C -- 30 min
72C -- 20 min
76C->
Virti 90 min.
Pilso sunaudoti likučiai, gali ir nebūti.
17+19,5 vand., 3g CaSO4
25 g + 23gr + 25 g f.r. -> ph5,5 -> 5.4
52C -->
62C -- 30 min
67C -- 30 min
72C -- 20 min
76C->
Virti 90 min.
Pilso sunaudoti likučiai, gali ir nebūti.