Receptas / pietu pusrutulis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gruodžio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 2 d.
Parametrai
OG:
1.075
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
7.4 %
|
|
IBU:
82
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
1.09
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Muntons Cedarex Light salyklo ekstraktas | 3.0 | 3.000 | 83.3 | |
Warminster Crystal | 3.0 | 0.500 | 13.9 | |
Carafa type3 | 21.0 | 0.100 | 2.8 | |
3.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Stella | 15.7 | 50 | 60 | |
Chinook | 13.5 | 10 | 30 | |
Stella | 15.7 | 15 | 0 | |
Summer | 6.5 | 15 | 0 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 22.0 | 75 |
Pastabos
į fermentatorių dar piltas liepžiedžių ir aviečių lapų nuoviras, antrinėje fermentacijoje dėta medaus 200gr.