Receptas / Erstikio PAPILĖS GATVĖ
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
56 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. liepos 21 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 19 d.
Parametrai
OG:
1.037
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
3.3 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.72
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Vikingmalt) | 5.0 | 3.800 | 95.0 | |
Karamelinis salyklas | 241.6 | 0.200 | 5.0 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 11.0 | 12 | 60 | |
Brewer's Gold | 4.0 | 15 | 15 | |
27 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 12.0 | 69 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 8L / 55ºC vandens;
• 10 min 50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 80 min 65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užvirinama, grąžinama atgal;
• 2 min 75ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos
antrinė - 3 dienos
• pilama 8L / 55ºC vandens;
• 10 min 50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 80 min 65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užvirinama, grąžinama atgal;
• 2 min 75ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos
antrinė - 3 dienos