Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 5 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
34
EBC:
15
IBU/OG:
0.70
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.750
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.750
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Azacca 11.1 20 60
Ahtanum 3.8 20 10
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M10 Workhorse 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 15.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

PH-6.0
55 C. -15min. 1:2 vandens 10l.
64 C. -45 min.+ 2.5l vandens 
71 C. -45 min.+2.5l vandens 
80 C. -10 min.
Prisijungę aludariai