Receptas / Ilga istorija
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gruodžio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 8 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.500 | 56.5 | |
Orkaitėj skrudintas(10min 150C) | 15.0 | 1.000 | 22.6 | |
Orkaitėj skrudintas(20min 150C) | 25.0 | 0.500 | 11.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.375 | 8.5 | |
Muskovado cukrus (užgazavimui) | 20.0 | 0.050 | 1.1 | |
4.425 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 11.0 | 78 |
Pastabos
Salinimas:
54C - 30 min
65C - 60 min
78C - mashout
54C - 30 min
65C - 60 min
78C - mashout
pofke
2012 m. Sausio 19 d.Turėtų būt lengvas gaivus alus.
Žaldokas
2012 m. Sausio 19 d.pofke
2012 m. Kovo 15 d.