Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. spalio 2 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.011
ABV:
5.7 %
IBU:
24
EBC:
12
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale salyklas 5.0 2.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.300
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.250
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.250
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.250
      5.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.5 57 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 28 5
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Belle Saison 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Citrinos žievelė 20.0 g Virimui 60 min.
Čili pipirai 8.0 g Virimui 5 min.

Komentarai

  • GiN

    2016 m. Rugsėjo 2 d.
    Hm... be vidurių ir odos net ir man tiktų ;)
  • Crazyte

    2016 m. Rugsėjo 2 d.
    Tai manau čia labiau taviškio aštrumo bus :)
  • GiN

    2016 m. Rugsėjo 3 d.
    Ui, tada ne :)
  • Crazyte

    2016 m. Rugsėjo 3 d.
    Turėjau omeny, kad turėtų gautis tau tinkamo aštrumo, bet... žinant mane, visko gali būti :)
  • GiN

    2016 m. Rugsėjo 3 d.
    Aišku, aš apie DarkWitChil pagalvojau :) Bet šiaip tos medžiagos, kurios sukelia problemų daugiausia susitelkusios viduriuose ir odelėje, taip kad - ragausiu :P
Prisijungę aludariai