Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugsėjo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 4 d.

Parametrai

OG:
1.038
FG:
1.013
ABV:
3.3 %
IBU:
0
EBC:
116
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Konditerinis cukrus (rudas) 500.4 2.000
Laktozė 1.0 0.250
      2.250

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Šampano mielės 10.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Citrinos žievelė 20.0 g Virimui 45 min.
Laimo žievelė 20.0 g Virimui 45 min.
Gvazdikėliai 10.0 g Virimui 5 min.
Cinamonas 5.0 g Virimui 5 min.
Imbieras 2.0 kg Virimui 45 min.

Pastabos

Pagal Patrick's Hard Ginger  Ale

Komentarai

  • elis

    2016 m. Rugsėjo 4 d.
    Šito irgi norėčiau paragaut.. (Puse "kleboniškos") :)
  • AntaKalnietis

    2016 m. Rugsėjo 5 d.
    Įdomūs pas tave gėrimai. Įkvepia ir mane daryt eksperimentus :)
  • Crazyte

    2016 m. Rugsėjo 5 d.
    Atsinešiu į sustikimą. Realiai patenkinta apie 70-80%
  • Crazyte

    2016 m. Rugsėjo 5 d.
    Antakalnietis, labai džiaugiuosi!
  • AntaKalnietis

    2016 m. Rugsėjo 5 d.
    Gaila, bet dėl tam tikrų priežasčių į VAK'us nevaikštau. Tačiau mielai pamainysiu ant savo alaus, midaus ar giros (tavo entuziazmo įkvėptas pagaliau prisiruošiau girą pagamint vieną tokią, vakar midaus 28 l issiviriau)...
Prisijungę aludariai